Mandekurser | Mandegrupper | Mandeterapi | Mandeworkshops
40 31 40 14
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Overgangsritualet 22/3-19 Jylland

marts 22 @ 19:00 - marts 24 @ 10:00

DKK2500

Overgangsritualet for fædre og deres sønner i alderen 14 – 17 år

Unge mænd er mere udfordrede i dag end tidligere. I nyheder, blandt venner og kollegaer hører jeg om unge mænd, der er usikre, angste eller ligefrem deprimerede. Jeg hører om forældre, der er bekymrede for deres store drenge. Bekymrede for deres sociale og emotionelle adfærd, for deres selvvalgte isolation bag computere og skærme. De unge mænd bliver mindre og mindre tilgængelige for forældrene. Og mere og mere irritable.
Overgangsritualet
Overgangsritualer markerer overgangene fra en social status i samfundet, til en anden. Det ritual, jeg her beskriver: ”The Coming of Age” er den “oprindelige” konfirmation. Den gamle, traditionelle initiering, hvor drenge bliver til unge mænd.
Hvorfor?
Vi ønsker at vores drenge vokser op og bliver emotionelt modne Mænd, Fædre og Ledere. Mænd der er i stand til at sætte sunde grænser for sig selv og dem de har kær. Mænd der ikke søger at ”gøre Far stolt” eller søger konkurrence med andre mænd. Men Mænd der kan og tør tage beslutninger med deres hoveder, hjerter og mavefornemmelse.
Hvordan?
Overgangsritualet arbejder målrettet med de fysiske, emotionelle og psykologiske ændringer, der allerede sker i din søns liv, på en tryg og struktureret måde. Vi søger at styrke relationen mellem Far og Søn.
Hvad kan I forvente?
En weekend i skoven. I regn, sol og sne. Masser af sjov, lege, oplevelser og varm chokolade. Overnatning i shelters eller andet primitivt logi. Stort bål og historiefortælling. Ingen telefoner, computere eller skærme
Hvad får vi ud af det?
Stærkere Far – Søn relation. Bedre sociale og kommunikative evner. Forøgelse af selvværd.
Praktiske detaljer:
Sted: Hjermind Skov ved Bjerringbro.
Start: fredag 22/03/2019 kl. 19.00
Slut: søndag 24/03/2019 kl. 10.00
Pris: Kr.: 2.500,- for Far og Søn tilsammen
Hvem er jeg?
Jeg hedder Asbjørn Andreasen Jeg er klatrer, under uddannelse til pædagog og Morfar.
Far til Fanny, min 28-årige datter, Morfar til Lovis på 2 og i forhold med Jill på andet år. Jeg har deltaget i Arne Rubinstein og The Rite of Passage Institute Level 1 Leadership Training i Rite of Passage. Uddannet KaosPilot 1995. En 3-årig social og kulturel projektleder uddannelse. Under uddannelse til pædagog på VIA University, Århus.
Jeg har arbejdet med marginaliserede børn i + 20 år. På skoler, institutioner og i naturen. De sidste 15 år i ungdomspsykiatrien. Her har jeg de sidste tre år har lavet et uge langt friluftsliv-forløb i sommerferierne samt haft klatrehold en gang om ugen i fire – fem år. Stifter af Juniorklatring i Århus og har trænet børn og unge i klatring i 17 år. Mange år medlem af Dansk Klatreforbunds Juniorudvalg under DGI. Som led i dette arbejde har jeg startet Danmarks Junior Landshold op, arrangeret træf for op til 70 danske og udenlandske juniorklatrere, i Danmark, Sverige, Tyskland og Frankrig.
For yderligere information: skriv eller ring til
Asbjørn Andreasen
+45 5057-7060
asb@theclimbingbrand.com

Detaljer

Start:
marts 22 @ 19:00
Slut:
marts 24 @ 10:00
Pris:
DKK2500
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/Overgangsritualet-2382820031793224/

Arrangør

Asbjørn Andreasen
Telefon:
50577060
E-mail:
asb@theclimbingbrand.com