Mandekurser | Mandegrupper | Mandeterapi | Mandeworkshops
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mand 21 – København 25-27/6

juni 25 - juni 27

“Mande-camp” en hel weekend på Teater-øen i København.

Verden har brug for mænd. Kvinder har brug for mænd. Børn har brug for mænd. Mænd har brug for mænd. Måske mere end nogensinde. Det er tid til at samles som mænd.
Mand21 er en ny årlig samling af mænd. En weekend hvor vi træder ud af hverdagens hamsterhjul og forpligtelser. To dage hvor vi mødes og dykker ned i hvem vi er, hvad vi slås med, hvad vi drømmer om og hvordan vi starter rejsen og holder kursen når det bliver svært.
Vi kan garantere dig for at det bliver udfordrende. Du bliver med sikkerhed provokeret. Måske endda rasende. Der er en risiko for at du komme til at tude som pisket. Men hvis du tør er der også mulighed for at åbne døre i dig selv. At genfinde dig selv. At stå rent og modigt i den du er – for for alvor at kunne være noget for andre. Måske endda finde modet til at starte nye eventyr eller forfølge gamle drømme.
Men det hele afhænger af dig. Er du villig til at læne dig ind? Tør du blotte dig? Tør du dele dit shit. Tør du tale din sandhed?
Hvis du tør, får du muligheden for at opleve et berusende broderskab. Du vil med stor sandsynlighed opdage nye sider af dig selv. Mand 21 afholdes første gang 25-27 Juni 2021 på Teaterøen og har plads til 150 mænd i alle aldre.
Læs mere og køb din billet på:

Detaljer

Start:
juni 25
Slut:
juni 27
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , , , ,
Hjemmeside:
www.mand21.dk

Arrangør

mand21.dk
Hjemmeside:
www.mand21.dk

Sted

Teaterøen
William Wains Gade 18
København, 1432 Danmark
+ Google Maps